part time punks - television personalities

Ovanligt givande second handshopping idag: tre klänningar för sammanlagt 270 kronor. En som visserligen var alldeles för stor, men den går att sy om. Den var röd och vit, bardotrutig, ärmlös, och med en vid kjol med volangkant längst ner. Fickor med broderade körsbär på. Den var alldeles för söt för att inte köpas.
Sen en ärmlös 60-talsklänning, där livet är vitt och kjolen svart, och en beige klänning med korta ärmar och snäv kjol, som kommer väl till pass när man vill se ut som en snofsig bibliotekarie från 40-talet.
Utöver detta inhandlades: ansiktskräm, ansiktstvätt, ansiktsmasker, och sånt där jox.

Blogg.se fortsätter att sälja reklamplatser åt en massa skitsnack. Just nu kan man få en fucking Orup-ringsignal av Röda Kordet, som tack för att man underminerar nåt U-lands egna näringsidkares förutsättningar att bedriva verksamhet.  

Dagens irritationsmoment:
1) Människor som tror att det är hygieniskt för killar att omskäras. Eller att killar inte kan smittas av könssjukdomar om de är omskurna. Eller att tjejer skulle föredra det. Hur kan man bli så jävla verklighetsfrånvänd?
2) De där tv-bönderna kan väl omöjligt vara så spännande att de förtjänar alla spaltmeter?
3) Bangade på ett par Pertti Palmroth-stövlar, för att jag är en snål jävel. Fy fan vad dum jag är. Ska kanske gå tillbaka imorgon och ställa allting till rätta. Vad kan vara mer prisvärt än ett par finska vintage läderstövlar, i nyskick, för knappt 500 kronor?

Kommentarer
elias:

jag har också börjat undra vad det är som gör det där bonde programet så intresant. brukar ofta förstå det flästa docku såpor men det senaste tillskotten som trälen och bonde söker fru hajar jag inget alls av.

2006-12-08 @ 12:37:32

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback