never stop - echo and the bunnymen

Igår var jag och fikade med Elias på ett bögfik. Hornstull är ett jävla blåshål förresten.

Känner stegrande panik över min tenta. Vi verkar ha blivit utsatta för ett test av lite ny fräsch pedagogik, och som vanligt är det det som jag älskar mest av allt, instuderingsfrågorna, som i allra högsta grad är drabbade, genom att hittills ha uteblivit, och vid frågor om dem: bara mycket kryptiska svar.
Jävla skit. Jag ska sitta och svara på dem nu, bli klar, börja flytta och sen skriva tentan. Nu får jag istället sitta med alla böcker och tugga fradga och få högt blodtryck över allt jag ska försöka hinna.
En skön tanke är att när den där tentan är klar, så kan jag promenera hem, till mig själv, och sitta på min uteplats och dricka öl.

Jag har blivit betrodd att klara av att flytta Henriks möbler. Yes. Vi ska alltså inte ringa till någon stor och stark karl som kan hjälpa Henrik med det, för jag klarar det själv. Det känns ganska fint att få detta förtroende. Lite läskigt. Jag vill t.ex. inte gå längst ner när vi bär soffan nerför trapporna, för då kommer jag säkert få den över mig och dö.
Men samtidigt smickrande att jag anses duga för såna här tunga lyft, och skulle jag dö så är det ju helt klart nästan en hjätedöd.

Kommentarer

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback