wavelenght - van morrison


Idag hände det som jag fruktat så länge jag kan minnas: larmet gick på biblioteket när jag försökte ta mig ut med lånade SOU:er. Jag hade ju lånat dem, jag hade ett kvitto, så jag kunde bevisa att jag inte var en simpel tjuv. Men oundvikligen får man ju blickarna på sig när man utlöst ett irriterande ljud, och det var ju själva uppmärksamheten som jag fruktat. Hur folk vänder sig om, lite skadeglada - det brukar i alla fall jag vara.

Tur att det var på universitetsbiblioteket och inte på KB. På KB har de ju en helt annan säkerhet: där hade jag nog fått några väktare över mig på några sekunder. Vilket försvårar planerna på att få ut
djävulsbibeln och auktionera ut den på tradera.


Kommentarer
Hanna:

Jag var inne på ETC idag vad Odenplan, och såg faktiskt Ida Sjöstedtkappan som du skrivit om tidigare (den högra i det inlägget). Har ingen aning om vilka storlekar som fanns kvar eller hur många tusenlappar man får hosta upp för den, men fanns där gjorde den i alla fall. Ja, jag tänkte i alla fall när jag såg den att du hade skrivit om den.

2008-12-05 @ 23:04:32
M:

Den har jag redan.

2008-12-06 @ 01:05:22
M:

Djävulsbibeln alltså.

2008-12-06 @ 01:07:19
sofia:

hanna: fy fan vad guld! du fattar inte hur glad jag blir. jag har ju gått förbi där också, men jag trodde inte att de hade ida sjöstedt, så jag tänkte inte på att kolla. nu får jag bara hoppas att den inte är sjukt dyr.



M - då får väl jag bege mig till Uppsala och sno silverbibeln istället.

Hanna:

Ok, nu blir det lite stalkervarning här... Men idag var jag inne på Sthlm Standard på Norrlandsgatan (tänk om jag skulle plugga lika mycket som jag springer runt i affärer) och såg Ida Sjöstedtkappan där med, där är dessutom allt i butiken på 20% rea.

2008-12-08 @ 20:08:29

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback