warriors coming - bunji garlin

image59

Den här tishan vill jag ha.
www.palmercash.com

Jag har inget annat än meningslösa påståenden att komma med idag. Uppmuntra mig inte när jag är såhär. Jag säger som Bob Saget, då sänker jag min standard. And then I'll just limbo under it.
Han är förresten jätterolig.

Jag ska plugga till ett seminarium nu. Det ska handla om politisk globalisering. Lite late-night-kaffe och ännu senare middag. Vaknade vid två, och jag gick och la mig ganska tidigt. Jag hade drömt skitkonstiga saker, men jag minns inget just nu.
Igår på TV var det reklam för ett program om dvärgar. "Hey, we are little people". Alltså jag dog av skratt. När de klättrade runt i hyllorna i matbutiken, och sen när de idrottade ...
Jag kommer hamna i helvetet.

En annan grej I'm going to hell for är att jag fascineras så av fula par. Först tänker jag "nä vad gulliga, de är kära". Sen tänker jag: "de var tvungna att sänka sina ambitionsnivåer så lågt att de kunde hitta varandra och bli kära".  Sen brukar jag börja finna det underhållande. Undrar om killen hade utviksposters på tjejer med världens största pannor och tandställningar.  Isf har jag ju helt fel. Dåliga gener kanske är deras sexuella preferens. Vem är jag att döma? Jag menar, jag bryr mig ju faktiskt inte om den mänskliga artens fortlevnad - eller kvalitet eller något sånt.

Kommentarer
elias:

soca soca, trinidad trinidad!

2008-01-27 @ 13:40:14

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback