rock the casbah - the clash

400 kronor kvar på kontot. 2½ vecka kvar till lön. Vad gör man?
Min prio ett är att äta ur mitt digra skafferi, där jag bunkrat upp så mycket mat att jag kan överleva både polarisens kollaps och den påföljande syndafloden, och säkerligen ett ödeläggande av halva jordklotet med hjälp av  en vätebomb, eller vad helst de kallar de där bomberna som är värre än atombomberna. Som framgår är det alltså inte direkt tomt på hyllorna. Till och med min mor, som alltså är mor till både mig och mina tre bröder och vet vad det innebär att ha storhushåll, förvånades över det tilltagna hamstrandet som pågick i mitt skafferi.
Äsch. Så länge det finns kaffe kan man faktiskt inte klaga.

Dessutom är det bara 3½ vecka kvar tills jag blir ledig. Jag ska först åka till skärgården och grilla, dricka vin och ta båten ut till någon fin klippa att bada vid. Sen blir det antagligen Norrland och vårt fina landställe som jag inte besökt på ett par år. Slutligen blir det väl utomlands någonstans. Hoppas jag på.


Kommentarer
Jocke:

sicken vuxensemester. jag ska sitta på kungsholmen och googla lägenheter tills semestern är slut.

sofia:

jag vet, jag vet. jag har hunnit bli 45 sen vi träffades sist. och det, mina vänner, är hårt och målmedvetet jobb bakom den bedriften!

2008-07-11 @ 12:54:12
URL: http://bobbypin.blogg.se/

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback