cleaning windows - van morisson

Nu har jag börjat jobba. Det innebär att jag ser tröttare ut än vanligt och att det inte går att klä sig funktionellt: på ett sätt som både fungerar för att ta sig i högsommarvärme till arbetet, och som samtidigt kan vara representabelt och fint.
Dessutom har vi fått nycklarna till nya lägenheten. Det såg helt för jävligt ut där. Det var faktiskt chockerande att de som bott där innan lyckats göra så mycket konstigt i en och samma lägenhet. Det som är positivt är att vi får nytt golv och ommålat. Eller vi gör det själva, men vi får materialkostnaderna tillbaka. Så nästa vecka påbörjas projektet renovering. Vi ska välja färger och allt sånt, vilket jag har lite ångest för. Beslutsångest. Sen flyttar vi in och måste ha mattor och gardiner och sånt där. Vi har redan det mesta, men vi har liksom så att det räcker till en etta. Nu måste det räcka till en trea. Jag var där ikväll och spatserade omkring i de ekande tomma rummen och försökte visualisera olika färger på väggarna. Ja. Jag får väl lägga upp bilder här.


Nu ska jag börja samla på bilder på gräsliga sängar. Jag hade så roligt åt mitt senaste fynd, men idag har jag (nästan) inte ord för att beskriva den lökiga-sängar-orgie som blocket hade att bjuda på.



Börjar lite lätt med denna säng. Lite uppvärmning.



Det här är the real deal. Här sover guldkongen och hans fru om nätterna. Helt klart.



The horror.



No mercy. Till och med ett laxrosa överkast har man vågat sig på.



"Vad sexigt med en spegel." Den här sängen bara osar sex. Och Fahrenheitparfym.

Kommentarer
c:

är det svenska sängar? Jag var lyckligt ovetande om att det såg ut så runt om i landet.


Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback