(hot pool of) womanneed - the cramps


Igår hittade jag en muffin/cupcake-blogg. Det finns säkert flera och det har jag inte brytt mig om att göra någon research på. Men den här var inspirerande:
attbakacupcakes.blogspot.com

Så, inspirerad som jag var har jag varit och köpt lite nya bakgrejer: karamellfärg, pyntgelé och sånt där strössel som är små silverkulor. Och nya muffinsformar. Små, vita. Nu blir det kanske lite provbakning, om Henrik kan tänka sig att äta cupcakes. För jag äter dem inte själv. Det är faktiskt helt sjukt. Jag älskar att baka, men sen äter jag det inte, jag tycker bara om hur de ser ut och hur det luktar när man bakar.




Kommentarer
clive:

Du borde kolla in cakewrecks.blogspot.com

"When professional cakes go horribly, hilariously wrong."

2008-10-10 @ 12:54:19
URL: http://itsclive.blogspot.com
sofia:

åh! den var bra!

jag fattar inte riktigt grejen med att göra tårtimitationer av saker. det fanns ju ett exempel med två kelande katter på sidan, där man måste få påstå att fenomenet gått in absurdum. bara visst - du är supertalented på att göra små figurer i marsipan eller sugarpaste eller skulptera ett lass med grädde till att se ut som ett slott. men använd din talang till the good of mankind, inte till att göra den här skiten.

2008-10-10 @ 13:15:20
URL: http://bobbypin.blogg.se/
clive:

precis, men du måste hålla med om att super mario tårtorna var helt fantastiska.

2008-10-10 @ 16:19:52
URL: http://itsclive.blogspot.com
Cecilia:

Jag älskar att baka - och ju mer socker och dekoration desto bättre. :) Det är då den "sunda livsstilen" kommer som en enda stor förbannelse över ens passion i livet.

2008-10-13 @ 15:31:29
URL: http://heartsick.blogg.se/
sofia:

cecilia - fast på grund av det här har jag väldigt liten kunskap i hur mina bakverk smakar. jag bara antar att allt som innehåller socker och smör är dömt att smaka gott.

2008-10-14 @ 20:30:45
URL: http://bobbypin.blogg.se/

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback