expendable youth - slayer


Jag är ett stort fan av hösten förresten. Jag är i mitt rätta element. Dessutom har jag rotat fram den optimala höstmusiken. Det vill säga Slayers Seasons in the Abyss. Eller äsch. Släng in South of Heaven också. Nu vill jag gå på nattpromenader. Synd att jag inte vågar gå ut själv. Och jag vet. Det är sjukt mesigt. Och det matchar inte musiken jag vill promera till alls.


Kommentarer
clive:

Hösten är absolut den bästa årstiden. Just nu bakar jag kanelbullar till min definition av höstmusik (Sisters of Mercy-Floodland), jag har tom bullpapper med höstlöv på.

sofia:

vad fint! var hittar man sånt? jag vill ha fina muffinsformar. jag har några röda med vita prickar som jag köpte på åhléns. men de är sjukt stora. så hade jag guldiga, men de är borta.

2008-09-23 @ 14:43:52
URL: http://bobbypin.blogg.se/
elias:

håler med helt klart, har messat om hösten förträflighet i flera år. man får klä sig i skysta palter och idioter håler sig inomhus, plus att man sliper se fula sned trampade snowjogers eller halv nakna svenebanan miffon i sin när miljö. lika så luktar det bättre och det faler lagom mycket nice regn. paraplyet är ju en sjukt underskattad sessoar. på radio sa det att det kommer en som kan få väderlägs rapporter till handatget snart också.



dub är mer min höst musik och bombastisk pop musik. tunga över dramatiska productioner i alla fal.



bästa är nog att inga idiotiska högtider liger på hösten och stör. det är bara flera månader av frid och självbestämande utan släktingar som gör sig på minda.



jag får höst lycka och inte alls någon jävla ångest som rästen av befolkningen masspyskos messar om i alla tidningar varje år när det ska äta citrus frukter och gå på ljusterapi.

2008-09-23 @ 16:19:33
sofia:

elias - jag känner till dina känslor för hösten. tror att jag får instämma i att dub passar på hösten också. så snart jag lyssnat sönder slayer lite igen, så blir det nog dub för mig med. några tips?



och ångest har man väl alltid? inte bara på hösten. vad vore man om man vore lycklig? idiotisk, medelmåttig, och till åtlöje. ingen passar med ett leende på läpparna.

2008-09-23 @ 23:24:57
URL: http://bobbypin.blogg.se/
elias:

sant kanske det där med att vara så där romcom lycklig som meg ryan.



ja säger att augustus pablo är höst dub delux just för melodikan men annars allt king jammy producerat brukar funka fin fint. vet att augustus är ett givet val ofta men melodikan är fan ett underskattat plastigt blåsinstrument.

2008-09-24 @ 08:41:57
clive:

Ingen aning, jag snodde dem ur min mammas skafferi innan jag flyttade. Jag anar att dom kan vara från G-kås eller Rusta eftersom min kära mor har en böjelse för lågpris meckan...

2008-09-24 @ 12:58:15
URL: http://itsclive.blogspot.com

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback