I can't stand the rain - ann peebles


Den här sjukan ger sig inte. Det innebär att jag måste fortsätta uppehålla mig i hemmet och göra lugna saker och sakta självdö av tristess. Till min hjälp har jag också sveriges bloggar. Kanske kan de påskynda förloppet?
Antingen det, eller så måste jag få tag på bra bloggar omgående. Jag vill inte behöva läsa ett ord till om en ceasarsallad som någon åt till lunch (och få se bilder på den ur alla tänkbara vinklar), eller bli utförligt informerad om hur en minderårig tar hand om sin finniga hy. Jag vill inte se en checklista på dagens tråkiga göromål, jag vill inte se en bild på en apelsinjuice jämte en glad sol tillsammans med hurtiga uppmaningar om att vi skall ha en "god morgon".
Tips på bra bloggar tages alltså tacksamt emot!

Kommentarer
Jocke:

LSM är typ en sjukt skarp och kul blogg, men man kan behöva lite bakrundsläsning för att inte bli borskrämd av veckans märkliga "visa pattarna 2008" tema.

http://www.lovesexmoney.se/



Wierd Sinece är tv bloggen numer 1 över alla andra

http://www.weirdscience.se/



och jag kör på i vanlig takt på New Laser Idea.

http://www.newlaseridea.com/?cat=5





2008-09-05 @ 14:17:09
sofia:

tack jocke! nu kan jag vara sjuk och underhålld ett tag till. vem skriver lsm?

2008-09-05 @ 23:17:53
URL: http://bobbypin.blogg.se/
Jocke:

Det är såklart hemligt, (jag kom faktiskt på vem det var när jag pratade med henne i ett helt annat sammanhang) men det är ingen du känner (tror jag i alla fall).



jag kan dock erkänna att jag kommenterar som rymdman spiff och har sprungit på henne ett par gånger i Amsterdam.

2008-09-06 @ 00:18:06
Meidi:

Ååh jag älskar LSM! Hon introducerade mig dessutom för http://www.onedatatime.com , typ den roligaste bloggen på internets. Trots att den blir väldigt sporadiskt uppdaterad.

2008-09-07 @ 21:36:58
URL: http://meidi.gangsterville.org
sofia:

meidi: den måste vara bra när bland det första man ramlar över är en bild på sarah silverman med en leopardväska och en cigg. tack för tipset!

2008-09-08 @ 03:30:54
URL: http://bobbypin.blogg.se/

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback