take this longing - leonard cohen


Nu är
Farornas väg minsann slut och jag ska börja på nästa - Tidens hjul. Del 2 av 24 to be, på svenska. Plus att det finns en bok som handlar om det som hände före. Ha. Jag har att läsa ett tag framöver. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna fastna för en fantasybok, men nu har det alltså hänt.






Kommentarer
elias:

och den mäst okrediga sådan också, hahaha. nej men jag är själv sucker för allt som ges ut i mer än 5 uppföljare och innerhåler drakar eller dvärgar. fins iofs starkare fantasy heroin än jordan så kanske dags att inte dosera för mycket när man precis börjat.

2009-04-24 @ 00:16:32
Henrik:

Jag började läsa de här när jag var 10 bast, då fanns det ett tiotal böcker. Sen har man ju bara varit ute efter att få slutet nu i sådär 15 år. Till sist går den jäveln och DÖR innan det skiten är färdigskrivet.

2009-04-24 @ 09:06:37
sofia:

elias - jag ska erkänna att jag inte kan ett dyft om vad som är creddigt i fantasyvärlden. med tanke på hur ocreddig fantasyvärlden är för resten av världen känns det meningslöst att gå in i det med några ängsliga, fåfänga förhoppningar om att kunna vara cool på köpet.

faktum är att de här böckerna (hittills) är väldigt spännande och jag har sluppit det som jag föraktar mest hos genren: de idiotiska kvinnoporträtten. så jag är mycket nöjd. du borde prova! :)



henrik - tänk att börja läsa de första två, tre när man är gammal, fastna för serien och sedan veta att man aldrig kommer överleva den. fyfan vad hemskt.


Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback