ett tillägg till hatlistan 2


Om det finns något jag föraktar så är det de här jävla spikmattorna. De är tydligen omåttligt populära. Av någon anledning. Inte för att det finns minsta bevis whatsoever för någon verklig effekt av den. Men den verkar ju så himla bra. Spikmatta, tarmsköljning, healing, horoskop, spöken and whatnot.


Kommentarer
Misery:

fick en sån av min mor i början av året, jag brukar ha benen på den när jag läser, för det är så störtskönt sen när jag flyttar på dem ^_^

2009-08-21 @ 14:30:50
clive:

Jag tror på spöken...

Anonym:

ehhhh..JA, ellehur, vem fan vill ha gummispikar i röven frivilligt, nackskott??!!

2009-08-21 @ 23:30:23
Jocke:

Johanna Koljonen, en av få i (typ) min egen ålder som jag ser upp till, sände ju en hel vecka P3 Kultur från spikmatta när de hade självhjälpsvecka. Hennes recension löd: Först gör det lite ont. sen gör det inte det och man blir lite varm.

2009-08-22 @ 02:47:06
sofia:

misery - haha! ja, på så vis lär den ju åtminstone fungera.



clive - då är det du och scooby doo, då!



jocke - jag gick in på en spikmattetillverkares hemsida nu, för att åtminstone försöka greppa teorin bakom dem. helflummigt, de skriver att man ökar produktionen av "lugn-och-ro-hormoner", och de syftar då på oxytocin. att oxytocin har de effekterna är egentligen inte fastställt. däremot är hormonet viktigt under förlossning och amning - så jag skulle personligen inte försöka använda det som ett säljande argument - spikmatta hjälper dig att laktera since 2009.

2009-08-22 @ 11:12:07
URL: http://bobbypin.blogg.se/
Chompen:

Nu ska jag oxå börja blogga hade jag tänkt mig. blir nog inte så mycket för jag är seg menendå. Googla på "cherry flavoured antacids" eller "milly.chavah"om behov skulle uppstå... PÖSS (det var förövrigt jag som åberopade nackskott på spikmatteanhängare, men var väl hög eller nått för jag lyckades inte skriva mitt namn.) jaja...

2009-08-23 @ 16:22:57

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback