hundra meter


Åh vad jag älskar Usain Bolt. Kommer bli deprimerad om det visar sig att han är dopad. Undrar hur snabbt man själv skulle springa 100 meter? Det skulle vara kul att testa.

Undrar vilken löpdistans man egentligen har störst fallenhet för? Egentligen. Gud, såna här frågor gör mig galen.


Kommentarer
clive:

Jag hade velat se Gay vinna, då hade man kanske fått se rubriker som "Gay pride". Jag har låg humor.

sofia:

jag gillar gay, han har inte storhetsvansinne som amerikanska sprinters brukar ha. och storhetsvansinne klär inte en amerikan. för mig är idrott jävligt politiskt ...

2009-08-17 @ 21:55:30
URL: http://bobbypin.blogg.se/
elias:

svårt att ha storhets vansine när man pikar sin kariär samtidigt som världens genom tidernas snabbaste man. han har dedikerat sitt liv åt att springa hundra meter men kommer få bitta i sura äpplet så länge bolt är i livet.

2009-08-18 @ 11:36:30
sofia:

elias - precis min tanke. så jävla orättvist. om bolt inte fanns/höll på med något helt annat hade gay haft världsrekordet nu. (tror jag).

2009-08-18 @ 16:09:40
URL: http://bobbypin.blogg.se/
Henrik:

Ännu mer orättvist är ju bruden som vann 100 meter. Hennes tid i finalen placerade henne som den tredje snabbaste kvinnan någonsin. Bakom Marion Jones och Florence Griffith-Joyner. Marion Jones var ju dopad så hennes resultat vill man ju inte direkt räkna även om de inte har förklarat alla ogiltiga iom att man inte vet exakt under vilka perioder hon var dopad. Och Griffith-Joyner var ju en produkt av 80-talet, dvs med 99.9 procents säkerhet kan man ju säga att hon var dopad bortom all reson. Dvs om man skulle ta bort dessa två, en fuskare och en högst trolig fuskare så hade loppet i finalen på 100 meter damer varit = världsrekord.

2009-08-18 @ 16:57:52

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback