lol


Det har gått ett år sedan inbrottet hos oss, och nu hittade jag ett hårstrå i en blomkruka som tjuven hade flyttat ned från fönsterbrädan när han/hon tog sig in. Det är inte från mig eller min man, och ingen annan än oss har varit i sovrummet... så det måste vara tjuvens.

Skulle vara kul att veta vem det var, samtidigt vill jag inte ha nått med polisen att göra. (de var naturligtvis här precis efter inbrottet för man måste ha en anmälan för att få försäkringspengar)...

Vad skulle ni gjort? funderar på om jag ska spara eller slänga det (kan vara bra att ha om samma inbrottstjuv funderar på att göra det igen). vår granne hade inbrott två gånger på kort tid förut, och misstänkte samma gärningsman.


Tjej på whoa.


Kommentarer
Henrik:

Ja, det måste vara tjuvens.... Det kan inte vara ett hårstrå som fastnat på hennes tröja på bussen, eller ja.... något av de andra miljoner helt rimliga alternativ för hur ett hårstrå kan ha hamnat i deras lägenhet. Mycket mer troligt att ett hårstrå har legat helt ostört på plats i en blomkruka i över ett år.

2009-08-03 @ 17:43:57
sofia:

självklart, INGEN ANNAN HAR JU VARIT I SOVRUMMET!!!

clive:

läste också det, hur dum får man vara egentligen? Jag har dessutom hittat tjocka svarta hår fast i min skalp och jag är blond...

2009-08-03 @ 20:55:47
URL: http://itsclive.blogspot.com
sofia:

så jävla dum, men språket röjer inte det. det stör mig.

2009-08-03 @ 23:43:37
URL: http://bobbypin.blogg.se/
Sandra:

haha!

vad är detta för sida egentligen? :)

2009-08-04 @ 13:18:10
URL: http://slagath0r.blogspot.com
sofia:

åh, det är whoa.nu - ett forum som man hängt på sen gymnasietiden - true story. du kan kolla på forumen utan att vara medlem, om du vill fördriva lite tid någon gång.

2009-08-04 @ 21:28:21
URL: http://bobbypin.blogg.se/

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback