smoke gets in your eyes - the platters


Leif GW har såklart sammanfattat mina lösryckta tankar angående Gömda-skandalen på ett ypperligt sätt.
Läs det här.


Kommentarer
Jocke:

Som vanligt håller GW hög standard. Och det gjorde Liza Marklund också i TV4. Hon var helt lysande och därmed borde hela saken var ur världen. Kan man äga upp ett helt mediedrev i brygga sådär så vinner man,särskilt om den beror på att folk inte vet vad en dokumentär roman är.



Jag har flera gånger klankat ner på hennes deckare, men det beror ju på att jag inte gillar lättsmälta deckare, särskilt inte sånna där folk säger ordet pratminus i stället för talsträck, tankesträck eller replikstick (hur mycket än journalister säger tankesträck i verkligheten). Samt att filmatiseringarna har Helena Bergsröm i huvudrollen (ja det gör även förlagorna sämre).

Om jag någonsin skriver en bok och säljer filmrättigheterna så kommer det finnas en klausul som håller Bergström borta.

Jocke:

Givetvis försökte jag skriva "hur mycket journalister än säger pratminus i verkligheten". De gör ju det, vilket är ett betydligt värre språkbrått än att kalla allt som går ur normen för epitet-chock.

2009-01-19 @ 02:36:57
URL: http://www.newlaseridea.com
sofia:

men det är ju helt ofattbart med folk som säger pratminus.

jag såg inte liza marklund-klippet, men jag kan tänka mig det, hon har ju sån otrolig pondus. sen är ju antonsson väldigt okarismatiskt, det förlorar hon på.

2009-01-19 @ 12:12:58
URL: http://bobbypin.blogg.se/

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback