mon amie la rose - françoise hardy


Dessutom. Vad är det med alla människor som blir upprörda när deras boksamling bestånde av tragiska och "sanna" berättelser visar sig gå att ifrågasätta? Snart kommer Dave Pelzer komma ut som pedofil eller något sånt, hundratals medelålders kvinnor i mellanstora svenska städer iklädda foppatofflor kommer att storma sanningsministeriet och kräva upprättelse. Buhu. Här har de suttit på sina Ikea-soffor med en rykande het kopp te och en bit lyxig mörk choklad och grinat ögonen ur sig helt i onödan.

Vem läser böcker på det sättet? Böcker? Man läser inte forskning så, som uppenbarligen har mycket högre krav på sig. Jag kan verkligen inte förstå det här. Jag måste helt enkelt vara för hjärntvättad av postmodern kunskapsteori.

Beställ hem lite rapporter från BRÅ och grina till. Det är ett tips.


  

Kommentarer
elias:

tror mörk choklad är för bitter för te tanter, tror mer på kamomil med mycket honung sen en stor jumbo size marabou mjölk choklad.

2009-01-22 @ 17:10:59
sofia:

nej, för de har läst i aftonbladet hälsa att en bit mörk choklad är nyttigt. därför kan de äta det med gott samvete. sen vet man aldrig vad som slinker ner när deras barn åkt in i fyllecell och polisen ringer hem.


Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback