al bundy


Idag ska jag försöka få färg igen. Den här gången i Hagaparken, tror jag. Eller vet fan inte om man vågar visa sin blekfeta lekamen bland så mycket folk. Grejen är att klockan egentligen måste bli lite mer, jag vågar inte vara ute i den här ekvator-strålningen som är mitt på dagen. Då kommer jag snart att se ut som en lädersoffa.

Sen ska jag och Henrik åka och hälsa på Emily. Hon är lite sådär härligt bitter och arbetar i en skoaffär. Vilket, lite krasst, gör henne till the Al Bundy of min vänskapskrets. Hon kan berätta anekdoter om hur provstrumporna i nylon frasar över en äldre dams torra och spruckna häl och få det att låta som poesi.






Kommentarer
Emily a.k.a Al Bundy:

I hear yah sister... Den där bilden sammanfattar verkligen mina dagar. Och mitt ansikte har typ fryst fast i dendär minen som Al (vi är på förstanamnsbasis han och jag nu) har på bilden. Man kan ju bara skratta åt spektaklet, vad skall man annars göra?

2009-06-27 @ 14:35:24
sofia:

ja, man får skratta åt det. för det är ganska klockrent. dessutom en helt fantastisk min att fastna i. ska man fastna i en min ska man fastna i den, tycker jag.


Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback