on my radio - the selecter


Måste bara berätta om den pinsammaste grejen som hänt mig på klubb. Det här var några år sedan, på Stomp It på Alcazar, där det spelades whatever skinheads listen to. Och vid just detta tillfälle var det någon typ av ska.

På dansgolvet fanns det en blond attention whore, som skankade loss för allt hon var värd, men det verkade inte generera den uppmärksamhet hon var ute efter. Hon stannade upp och såg snopen ut. Var e grabbarna såg hon ut att tänka. Skankar ja' inte säxit nog? Nej, det är omöjligt att vara sexig samtidigt som man skankar. (True story). Det är liksom ingen sex-dans. Men det såg hon ut att vara för dum i huvet för att fatta. Så istället kollar hon sig omkring, drar av sig t-shirten och börjar hoppa omkring som en Gwen Stefani-wannabe på speed i en svart push-up i spets. I några låtar. Sedan stannar hon återigen upp och utvärderar sitt drag. Tröjan åker på igen. Det var allt.

Varför? Jag önskar att jag kunde åka tillbaka i tiden och fråga henne. Vill hon ligga med någon, fick hon ligga med någon, vill hon att alla killar ska tycka att hon är sexig, har hon daddy issues, förstår hon sig på "det sociala spelet", var det någon slags utlevd voyeurism-fetish ...? Varför gjorde hon det. Har hon någon aning om att jag än idag måste vända blicken mot marken i skam över hennes fräcka tilltag.


Kommentarer

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback