whatever


Sådär, nu är det jobborgie igen. Spenderar som vanligt varannan vecka sex dagar på jobbet, och det enda som grämer mig nu för tiden är all tid jag måste spendera på att ta mig till och från stället. Idag, på väg till jobbet, blev jag både påkörd av en rullstol mitt på Odenplan och senare bankad på, på rutan till tunnelbanan, av några hormonstinna pojkvaskrar. Om jag bara kunde få en säng på jobbet så kunde jag börja jobba dubbla pass och massor av dagar på raken, tills jag samlat ihop till en anständig ledighetsperiod. Och därmed slippa behöva brottas med alla konstiga jävlar som är ute och åker i kollektivtrafiken. Man kan ju alltid drömma.




- Anna Anka - det enda provocerande är att det tydligen fortfarande provocerar. Är vi inte kapabla att genomskåda den här sortens reaktionära bimbobrudar vid det här laget, efter åratal av dokusåpor? Fattar inte riktigt vem som fortfarande orkar förfasa sig. Hennes namn ger visserligen lite behållning.

- Sverigedemokraterna kan gott ha svenska kyrkan. Ska ändå ansöka om utträde, igen. Grattis till att vunnit lite mer mandat i det sjunkande skeppet.

- Metros insändare, det enda nöjet man har - att skratta åt andras problem. I fredags slog "Bitter lärare" huvudet på spiken och jag har aldrig tidigare connectat så på ett mentalt plan med någon som jag gjorde där, genom trycksvärtan. För den oinvigde kommer här insändaren i sin helhet:

Åldersgräns på Red Bull helt rätt
Jag blev mycket glad när jag läste att Pressbyrån, 7-Eleven med flera har infört åldersgräns på koffeindrycken Red Bull. Vill skolungdomar bli pigga och skärpta i skolan får de lära sig att dricka hederligt svenskt kaffe som vi lärare. Det finns ju ingen beska alls i sådan där utländsk sockersliskig bubbeldryck. Hur skulle det se ut om folk fortsatte tilllåtas att dricka sådant där i tid och otid? BITTER LÄRARE


Idag kom svar på tal:

Låt alla välja dryck själv
Svar till ”Bitter lärare” (18/9):
Vad andra människor dricker är enbart deras eget beslut. Ungdomarna slutar att göra alla sina inköp hos Pressbyrån och snart återgår Pressbyrån till gamla vanor. Att du ”blev mycket glad” över att ungdomar hindras från dricka sin ”utländska sockersliskiga bubbeldryck” visar bara socialistiska tendenser. Blir du lika glad om andra bestämmer sig för att hindra dig att dricka ”kaffeblask i tid och otid”? Det är naturligtvis inget förbud att köpa ut energidryck åt ungdomar, och det gör jag gärna. Jag försvarar inte att ungdomar dricker energidryck, endast friheten att själv bestämma. EN SOM ALDRIG DRUCKIT RED BULL


En som aldrig druckit Red Bull - eller hur ... Typiskt liberaler att vara totalt humorbefriade.


Jaja. Nu ska jag sova.



Kommentarer
clive:

Jag kan faktiskt gör en riktigt grym imitation av en utav Hollywood fruarna. Hon Maria gör jag så bra att det är skrämmande.

sofia:

hon är ju antagligen roligast i hela programmet. så jävla släpig och tafatt.

2009-09-22 @ 19:28:56
URL: http://bobbypin.blogg.se/
Chompen:

Är det bara jag som tycker att Ankan har ganska sunda värderingar?

2009-09-23 @ 22:02:07
sofia:

chompen - ja.

2009-09-23 @ 22:36:56
URL: http://bobbypin.blogg.se/

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback