eins, zwei, die!


Nu jävlar ligger höstkylan i luften. Det ska bli helt grymt. Naturen dör omkring oss. Jag ska se på skräckfilmer och läsa skräckromaner. Eller åtminstone lite deckare och fantasy. Ikväll börjar jag genom att lotta mellan
Död snö, Rovdyr och Dr. Mabuse.

Läste hos Popmorsa om World War Z: An Oral History of the Zombie War och jag måste läsa den. (Henrik: den här finns på önskelistan). Andra skräcktips? Filmer, böcker, tidningar?






Kommentarer
elias:

ska tillsammans med mit filmquiz lag ge dig en gedigen top 40 lista på filmer du borde ta dig igenom och även en del literatur jocke och jag tycker hör till väsentligheterna inom genrern.



sen kan du välja att bajsa på våra förslag men vi kommer ha kul åt att göra listorna ändå.

2009-09-10 @ 23:11:41
sofia:

tack! det vore helt underbart, ju! god smak serverad.

jenni:

det låter som ett hiskeligt jobb med låtlistorna, men det är garanterat värt det när du är klar. gick inte att kommentera på rätt inlägg.



2009-09-13 @ 15:26:38
sofia:

jenni - det är ett riktigt hästjobb. tyvärr är det ju inte säkert att de kommer använda mina listor sedan. jag ser mig själv som en förälder på området. jag har lite distans till alla herrarnas musiksmak, så jag kan ställa mig vid sidan av och bara "nja ..." och mixa upp med lite musik som alla kan gilla.

2009-09-15 @ 13:02:39
URL: http://bobbypin.blogg.se/

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback