try to set the night on fire


En ganska skön, ledig dag. Vaknade skitsent, gick upp, klick-maraton, började med spellistorna till henriks fest, (superstressigt), tagit en promenad, ätit onyttig mat och inte gjort någon matlåda, kollat på död snö och nu sitter jag här och fattar inte hur jag ska stå ut den tid som är kvar tills jag går ner i tid och jobbar 75% istället ... man ska ju vara tacksam som har ett jobb iofs. Men tröttheten, alltså. Jag sover liksom i upp till sexton timmar efter några jobbdagar i rad? Är det något fel på mig, kanske?

Nog om mig nu. Henriks fest närmar sig med stormsteg, och jag ska göra en spellista, alltså. Ja, eller ge förslag på en åtminstone. Det är en stor ära och dessutom ett väldigt roligt uppdrag. Men hur gör man egentligen? Just nu har jag delat in listan i tre delar:

Del 1: loungig musik som är lite tam och fungerar i bakgrunden.
Del 2: uppstartsdelen.
Del 3: mayhem.

Alla möjliga låtar som jag kommer på grovsorteras in i någon av kategorierna tills det i alla finns ett överflöd. Sedan kommer jag att sortera bort det som inte platsar. Slutligen lägga in dem i "rätt" ordning. Aja. Måste fortsätta innan det blir dags för fantasybok i sängen.


Kommentarer

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback