on my block - scarface


Efter en lång, solig promenad känner jag mig nästan larvigt lycklig. Vilken skillnad lite sol kan göra. Vi gick till bergianska, köpte varsin kaffe och satte oss ett tag där det var lä och solen låg på. Sedan gick vi längs brunnsviken och över till universitetet. Brunnsviken borde för övrigt bli ett eget upptagningsområde för en psykiatrisk klinik modell större. Fler psykfall per kvadratkilometer finns nog inte. När vi gick förbi längs klipporna stod soldyrkarna som förstenade och stirrade upp mot himlen. Alla utom en man som stod med ryggen mot solen - endast iklädd ett par sladdriga, urtvättade kalsonger. Redan blottarsäsong alltså. Och värre blir det väl,
att döma av förra sommaren.

Trots kalsongmannen så är jag väldigt glad. Inte ens min ansiktshy-svacka tynger ner mig. Jag köpte en präktig dagcreme från apoteket, i tron att jag gjorde "det rätta" och nu är min hy helt förstörd. Varje gång jag tar på den känns det som att jag blir attackerad med syra. Det bränner och svider som bara fan. Dessutom har jag blivit torr och finnig på samma gång. Snart måste jag typ uppsöka en dermatolog.



Kommentarer
jenni:

om du är rik och/eller villig att lägga dina pengar på något som fungerar, rekomenderar jag http://www.mdformulations.com/

det ÄR i och för sig syra i tvätten men din hy blir som en babystjärts efter några veckors användning. tyvärr har jag själv inte ekonomin till detta så jag går omkring fnasig, rödprickig och t-zonsfet. men det är ju vår:)

2009-03-19 @ 07:23:44
URL: http://tzeni.vox.com
Kim:

Om man inte orkar Googla, vad orkar man då? Kliva upp ur sängen?

2009-03-19 @ 12:00:30
sofia:

jenni - jag ska kolla upp det. jag hade en rätt bra ansiktskräm förut, men den är så fet så den funkar bäst på vintern. på våren/sommaren blir det för mycket av det goda, typ.



kim jong il - jag vill pissa ner ditt ansikte.

2009-03-19 @ 14:45:33
URL: http://bobbypin.blogg.se/
clive:

Jag använder Garniers Pure A ansikts creme. Det är den enda som funkat på mig. Jag kan smörja in mig som om det inte fanns någon morgondag utan att bli finnig.

2009-03-19 @ 18:24:46
URL: http://itsclive.blogspot.com
sofia:

jag önskar att man kunde få hem lite gratisprover på ansiktskrämer. det bästa man får nu är typ att testa lite från "provburken" i butiken och det vågar iaf inte jag ha på ansiktet, så jag duttar lite på handen. inget effektivt test direkt.

man vill ju veta hur den känns att ha i två dagar eller så.



jag kan förresten smörja in hela ansiktet i eight hour creme på vintern utan att bli finnig. det är beyond torr alltså.

2009-03-20 @ 01:16:09
URL: http://bobbypin.blogg.se/

Kommentera!

Ditt namn:
Kom ihåg

Din mail:

URL:

Kommentar:

Trackback